COVID-19

Coronavirus

Hvis du har generelle spørgsmål om coronavirus, bedes du kontakte
tlf: 70 20 02 33.
Opkald bliver besvaret mandag – fredag 8.30 – 15.30.

Begrænset ophold og fremmøde hos Lægerne i Trøjborgcentret

Grundet spredningen af COVID-19 i Aarhus og Danmark har vi hos Lægerne i  Trøjborgcentret valgt midlertidigt at fjerne muligheden for at booke almindelige fremmødekonsultationer online.

Det er nu muligt at booke en video-/ telefonkonsultation ved at kontakte klinikken. Du har også mulighed for konvertering af aftalen til fremmødekonsultation, hvis dette er relevant.
Vi anbefaler alle at hente “min læge” app’en, som kommunikationsform til lægerne. Du kan finde mere om app’en, her.

Ved fremmøde i klinikken opfordrer vi til, at man kommer alene på klinikken, og at der kun kommer én ledsager med, når børn har fremmødetid på klinikken.

Vi ser fortsat patienter til vanlige årskontroller, børneundersøgelser og graviditetsundersøgelser – men en del af disse på video- eller telefonkonsultation.

Kontakt os venligst pr. telefon for tidsbestilling.

Ved tvivlsspørgsmål vedrørende eventuelle fremmødekonsultationer, kontakt os venligst pr. telefon.

ALLE patienter som hoster, er forkølede, har feber, ondt i halsen, hovedpine, mistet lugt/smagssans eller haft kontakt, indenfor de sidste 14 dage, med person smittet med Covid-19 SKAL blive hjemme

Sundhedsstyrelsen har lavet en hjemmeside, som løbende bliver opdateret og giver alle svar omkring coronavirus. Du kan læse mere her:

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar eller på politiets hjemmeside www.coronasmitte.dk

 

Danmarks corona-app

Sundhedsmyndighederne i Danmark har lanceret en app, der skal hjælpe danskerne med smitteopsporing. Med appen kan du nemt give besked til andre brugere af appen, som du har været tæt på, hvis du bliver testet positiv med coronavirus. Til forskel fra anden smitteopsporing kan du i appen give besked til personer, som du ikke kender, og som du derfor ikke på anden vis kan advare om, at de muligvis har været udsat for smitterisiko, så de kan blive testet.

Hvis man i appen får besked om at have været tæt på en person, der er testet positiv skal man følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger til nære kontakter og bl.a. blive hjemme og blive testet hurtigst muligt.

Sundhedsmyndighedernes app hedder Smitte Stop og kan hentes til både Iphone og Android, der hvor du normalt henter apps.

Smittestop app lille